Бойко Борисов се стопи в опозиция / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият премиер Бойко Борисов демонстрира във фейсбук отлична партийна форма, а от среща с младежите на ГЕРБ в Хисаря – и нов външен вид. От снимки с новото поколение гербери се вижда, че сакото на лидера им виси и той драстично е свалил килограми в последните седмици.

В Испания: Сигналът „Къщата в Барселона“ е верен, Борисов е в кюпаСигналът „къщата в Барселона“ е верен. Испанските власти допускат, че 5-те милиона евро, с които тя …Feb 16 2022vijti.com

Твърди се, че откакто депутатите на Борисов са опозиция в Народното събрание, той е загубил не по-малко от 20 кила. Но все още не е подменил гардероба си, видно от кадрите днес.

Иначе пред младоците той обясни по повод руската инвазия над Украйна: „Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не мога да кажа, че правилно е влязъл в Украйна. Само си представете – раздават шинели, пушки, какво става с майка ти, баща ти, приятелката ти? Все славянски народи сме. Православни. Дори няма религиозна причина. Какво ни става – не знам“.

„Темата днес е война. Колкото и президентът Радев и военният министър да се опитват да я представят като конфликт, инвазия… когато столицата Киев е под обстрел – това е война“, отсече лидерът на ГЕРБ. И допълни: „Колкото и да се мъчат да оневинят агресията и бруталността, няма как демократичният свят да го приеме. Нищо не оправдава войната и човешките жертви“.

Неговата прогноза е, че военният конфликт ще е дълъг, ще вземе много жертви и ще се трансформира в гражданска война.

А за ГЕРБ е категоричен: „Изчегъртването” невъзможно!“

Кирил Петков: Видях снимки на Борисов в сигнала на испанските властиКадър бТВ Премиерът направи коментар за скандала „Барселонагейт“. Следим много внимателно ситуацията…Feb 15 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!