ПЕТ предмета-магнити за бедността, които всички държим в портмонето си, а после ревем, че нямаме пари!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-важните вещи на съвременния човек е портмонето. Първоначално предназначено за съхранение на монети и банкноти, днес можем да открием в него какво ли не – през различни банкови и други карти, сантиментални снимки, бележки за ток и парно, до нелепи амулети, за които си мислим, че носят късмет.

Всъщност именно фактът, че не използваме портфейла си по предназначение, според езотериците води до безпаричие. От гледна точка на езотериката има определени вещи, които влияят негативно на паричната енергия .

И затова те не трябва да се поставят в портмонето. За да не останете без пари и да не загубите късмет в бизнеса, при никакви обстоятелства не трябва да се съхранява в портфейла си следните вещи:

Документи 

Наличието на подобни вещи в портфейла пречи на свободното протичане на потока на паричната енергия. Това означава, че скоро ще трябва или да се сбогувате с установения спокоен живот, или да потърсите по-подходящо място за съхранение на важни документи.

портфейл с икони

Икони

Много хора носят малка икона в портмонето си. Но това е неправилно. В портфейла не трябва да се поставят и молитви, отпечатани на принтер. Духовниците са на мнение, че поставянето на банкноти до иконите е лоша поличба и се тълкува като неуважение.

Ключове

Ключовете нямат място в портмонето. Те трябва да се сложат в джоба. В противен случай техният звън ще изплаши финансовия ви късмет и ще прогони парите от вас.

Чекове, визитки и лист със записани телефонни номера

Подобни вещи единствено ще прогонят парите от вас.

снимки в портмонето

Снимки

Парите трябва „да разберат“, че те са най-важни за вас, затова не ги съпоставяйте с любовта си към любимите ви хора. Ако носите снимка на любим човек в портфейла си, много скоро ще изпитате сериозни финансови затруднения.

15-годишният Исус, който е опитвал торта 2 пъти в живота си, намери портмоне и го върна15-годишно момче, живеещо в постройка без електричество, намери и предаде в полицията портмоне със 1…Feb 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!