Абсурд: КАТ-Пловдив глоби оцелелите шофьори от ферибота край Корфу, не опазили личните си документи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

КАТ-Пловдив глоби шофьорите на тировете, чиито документи бяха изпепелени в огнения ад на ферибота „Олимпия“ край остров Корфу. След като оцелелите се прибраха в Пловдив, те трябваше да извадят нови лични документи, тъй като старите шофьорски книжки и лични карти изгоряха заедно с тировете. Вместо пълно съдействие от КАТ обаче, те получиха актове, че не са опазили личните си документи и не са направили необходимото за да ги съхранят.

Трима от водачите на ПИМК, които отишли вчера да си вадят документи, са получили актове, преди да подадат документите си за нови шофьорски книжки, вероятно актове ще получат и другите.

Трафик нюз: 33 камиона на българската ПИМК изгоряха във ферибота край КорфуСтопкадър и видео You tube, Proto Thema Природно бедствие нанесе големи загуби на бизнеса на българс…Feb 18 2022vijti.com

„Като притежатели на български документ за самоличност СУМПС, не са направили необходимото, за да го опазят от изгубване”, е записано като причина за глобата.

В акта е описано още, че книжката е изгубена в Пловдив на вчерашната дата – 22.02.2022 година около 9:45 часа, тоест когато е съставен и акта, макар че всъщност е изгоряла в кораба край гръцкия остров.

Според собственика на ПИМК Илиян Филипов, само в Пловдив са пристъпили към тази процедура. По другите градове, шофьорите са обслужвани много бързо и малко след подаването на заявленията, документите им са били готови.

Син издирва изчезналия си баща от изгорелия фериботСин търси татко си с покъртителен пост в обществените мрежи. 52-годишният Димитър Грънчаров е един о…Feb 20 2022vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!