Без лекарства: Как да се отървете от запушен нос с обикновен ключ / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Запушен нос с хрема няма как да не дразни, особено ако нямате спрей за нос под ръка. С един прост трик ще можете да дишате отново без никакви лекарства.

Възпалено гърло и запушен нос: много хора страдат от настинки през студения сезон. Ако имате запушен нос, не е нужно да прибягвате до спрейове или лекарства. С прост трик можете да прекратите страданието си – само за няколко минути.

Симптоми на Омикрон: 5 необичайни състояния, за които трябва да внимаватеВариантът Омикрон на коронавируса се разпространи от началото на 2022 г. Благодарение на опита и про…Feb 16 2022vijti.com

Както обяснява пред focus.de Йоханес Гретен от Института по китайска медицина в Хайделберг, необходим е само най-обикновен ключ: „Запушеният нос може да се лекува с определени точки, разположени около синусите ни“.

Как работи?

Първо поставяте върха на ключа от страната на носа, която е запушена. След това завъртете ключа осем пъти в едната посока и осем пъти в другата. Повторете тези стъпки отново в обратната посока. След това преминете към следващата страна.

След това поставете върха на ключа върху „рефлексната точка“, която е малко по-високо между веждите. Действията са подобни: завъртете ключа осем пъти в едната посока и осем пъти в другата. След минута, според Гретен, ще можете да дишате отново.

Можете да гледате видео как правилно да масажирате точките ТУК!

Превод: GlasNews

Професор Мермерски даде рецептата за противогрипен щит с 200% гаранция! (+ Как да спрем хремата за минути): Името на професор Христо Мермерски отдавна е известно на всички, които се интересуват от здравосло…Oct 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!