Лекар налетя да бие репортера на Нова телевизия Васил Иванов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Редактор: Веселин Златков

Лекар от МБАЛ – Видин налетя да удря и изблъска репортерът на Нова телевизия Васил Иванов. Това видяха зрителите в разследване на журналиста по сигнал, че докторът е искал да направи скъпа операция за счупване на бедрената кост на възрастна жена.

Репортажът показа как д-р Владимир Цолов започва физическа разправа с Иванов, след като е притиснат с въпроси къде на ренгеновата снимка е видял счупване и има ли собствена изгода от интервенцията, която струва над 1000 лева. Той вика и охраната, за да изгони журналиста извън болницата. Същата е реакцията и на зам.-директорът на болницата, който беше извикан от Васил Иванов за да отговори на същите въпроси.

Ненужната операция с имплантация на метални компоненти е спряна от сина на пациентката. След консултация на журналиста с лекари от „Пирогов” се изясни, че възрастната жена всъщност има счупване на друга кост, което обаче не са видели във видинската болница.

Ризова към Костадинов: Това е разкъсаният микрофон на репортер на БТВ, нападнат от вашите хораЧух, че е имало напрежение на протеста с журналисти, но неслучайно сме на 112-о място по свобода на …Jan 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!