Близък на Денди излезе с версия за нападението

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Смея да нарека Денди мой приятел, въпреки че контактувахме само по телефона. Чувахме се почти всеки ден, говорихме на различни теми. Разговаряхме най-често за култура, изкуство, обсъждахме социални проблеми. Денди не се интересуваше от политика, беше абсолютно аполитичен. Но го вълнуваше посоката, в която се движи обществото.

Мистерията около Денди се заплита, изчезна най-добрият му приятел / СНИМКАМистерията около инцидента с Любомир Милчев-Денди все повече се заплита. Бохемът, който бе открит в …Feb 22 2022vijti.com

Астрологът Красимир Куртев

Денди е изключително ерудиран, много фин човек. Но едновременно с това е изключително плашлив. Той рядко влизаше в конфликти, тъй като агресията му беше абсолютно чужда.

Въпреки това обаче , ми е споделял, че непрекъснато е подложен на подигравки, тормоз и насилие. Казвал ми е , че ежедневно е получавал заплахи от различни хора. Аз самият със ставал неволен свидетел, докато сме говорили по телефона, как са го обиждали.

Мисля, че Денди не би допуснал непознат човек в жилището си и затова смятам, че нападението е извършено от познат човек, коментира Куртев. Според него, причината не е ревност, нито пари. „Денди не дължеше пари. Може би се касае за отмъщение. Надявам се полицията да залови нападателя“, заяви астрологът.

Лекар за състоянието на Денди: Шансовете за оцеляването му не са големи© Кадър NOVA Денди е в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма. Има множество фракту…Feb 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!