Георги Петков си глътна езика след чудовищен сблъсък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимки: Булфото

Изключително неприятен инцидент стана по време на мача между Славия и ЦСКА- Вратарят на „белите“ Георги Петков бе принуден да напусне двубоя с линейка. Причината бе тежък сблъсък с Жорди Кайседо в 33-ата минута, след който вратарят си глътна езика. Двамата опитаха всичко възможно да достигнат до дълга топка и се удариха тежко, пише Dsport.

Спортал: Само на 43 години почина спортният журналист Христо ДимитровКадър Спортал Пандемията ни отне още един колега и добър приятел, съобщиха от „Спортал“.Едва на 43-г…Feb 15 2022vijti.com

За Кайседо проблем нямаше, освен посинено око, но вратарят на „белите“ изглеждаше в безсъзнание за няколко секунди. Дори президентът на Славия слезе на терена, за да провери какво се случва. Вратарят трябваше да бъде изкаран с линейка, но вратата ѝ заяде, като дори футболистите на Славия опитваха да я отворят. В крайна сметка се справиха с много усилия.

Петков е бил откаран към ВМА, където ще му бъдат направени допълнителни изследвания. В линейката езикът му е бил изваден, след което е проговорил.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!