Анита потъна в земята от срам и яд: Рачков се издъни за деня на влюбените / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бурен изблик на емоции от страна на Димитър Рачков навярно е притеснил приятелката му Аника. Комикът, който е водещ на шоуто за имитации „Като две капки вода“, взе на мушка поп фолк певицата след края на изпълнението й.

Маги връща Рачков обратно в „Капките“! Ето първите сигурни участници + още изненади (Снимки): Феновете на Димитър Рачков ликуват след тази новина! Комикът отново ще се завърне като водещ за пр…Jan 27 2022vijti.com


Рачков я хвана за лицето на няколко пъти сякаш се готви да я целува, а накрая тя му заяви пред всички: „Моля те, бъди по-нежен“, на което той отвърна: „Всички ми го казват“. Близък кадър на любимата на Рачков в този момент обаче, наведе на мисълта, че на нея едва ли й е много забавно да гледа всичко това, пък било то и от комична гледна точка. Още повече, че шоуто стартира точно навръх Свети Валентин.

В крайна сметка страстите бяха потушени, Анелия си седна на мястото при останалите участниците, а Рачков продължи да се шегува с колегата си Геро и да разсмива всички до сълзи.

В последните минути на първото издание на „Капките“ Рачков все пак изтича при любимата си Анита, която изглеждаше твърде сериозна, за да й поднесе цвете по случай празника на влюбените, пише show.blitz.bg.

Край на приятелството: Криско се изгаври грозно с Рачков пред всичкиКриско се подигра грубо с добрия си приятел Димитър Рачков, пише Lupa.bg. Тв водещият качи фото с лю…Jan 24 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!