Ненчо Балабанов се похвали с новата си приятелка – с 13 години по-млада (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимецът на публиката  Ненчо Балабанов предизвика фурор в социалните мрежи, показвайки видео, на което танцува с доста по-млада от него дама, към която очевидно не е безразличен. Самият той обаче така и не пожела да разкрие името на девойката.

Момичето е непознато в светските среди, което е нещо ново за актьора, който, след като се разведе, търсеше сродна душа сред известните дами.

Той имаше дълъг романс с певицата Йоанна Драгнева, която в момента е в трепетно очакване на втора рожба от тв водещия Мирослав Димитров.

Съвсем наскоро името на Балабанов бе свързано с гимнастичката и тв водеща Симона Пейчева.

Ненчо гадже

Противно на впечатлението, че Ненчо си пада само по известни дами, сега сърцето му е пленила, която няма нищо общо с шоубизнеса. „Телеграф“ научи, че новата му изгора се нарича Катрин Русева и е родена през 1993 г. Тя е по-млада с цели 13 години от 41-годишния Балабанов, а двамата се запознали през есента. От месец дори живеели на семейни начала, но засега актьорът не иска да казва името й, тъй като вече си е патил от публичността на връзките си.

Влюбената двойка от преди няколко дни се завърна от почивка в Дубай, където прекара незабравима седмица. Оттам той не отрече, че е в компанията на жена, но не пожела да издаде повече. В повечето си интервюта той казва само, че е щастлив, но не повдига повече завесата на личния си свят.

Най-сетне се намери кой да укроти опърничавия Ненчо Балабанов. Не е за вярване с какво се занимава тя – работата й е да сбъдва мечтиНенчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова! Чаровникът Ненчо Балабанов най-после…Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!