Мъката е безкрайна! Загинал в катастрофа оставя сираче, друг баща на 3 деца бере душа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъж загина при катастрофа край село Благово на пътя Монтана-Берковица, съобщават от ОД на МВР-Монтана.

Катастрофата е станала около 20,00 часа снощи. 47-годишен водач от село Смоляновци се е блъснал с автомобила си в мотофреза с прикачено ремарке. При сблъсъка е загинал 48-годишен жител на с. Благово, намиращ се в ремаркето.

Пострадал е и водачът на мотофрезата – 40-годишен жител на с. Благово, който е с черепно-мозъчна травма. Пострадалият е настанен в МБАЛ-Монтана, с опасност за живота.

На водача на лекия автомобил са извършени проби за алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. Той е задържан в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Загиналият при катастрофата оставя дете сираче. Двамата мъже, които се возели в мотофрезата, били братя. Загиналият е по-големият. 40-годишният пък, който се бори за живота си в реанимацията на монтанската болница, има три момиченца.

Даряват парите за фойерверки на Диди, пострадала в тежка катастрофа / СНИМКИНовогодишни фойервеки в град стара Загора няма да има. Решението идва след предложение на Milla-Vas …Dec 27 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!