Помните ли звездата на поп фолка Магда? Няма шанс да я познаете днес – нищо общо с преди! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За заклетите фенове на поп фолка името Магда връща лентата към златните години на „лекия“ жанр. Именно тогава изгря звездата на поредното русо изкушение и само за няколко години на сцена тя успя да остави отпечатък. Певицата нашумя с баладата си “Море и суша”, която дори получи награда за дебют. Последваха няколко албума, доста песни, но сякаш преди 6-7 години звездата ѝ залезе.

Катрин Вачера е неузнаваема, няма шанс да я познаете вече (снимка)Определено няма да я познаете, няма и помен от нея Катрин Вачева или Джулиана Гани? Този въпрос си …Feb 24 2021vijti.com

Магда поп фолк

През 2018 година Магда роди дъщеричката си Никол и се отдаде на майчинството. Какво обаче се случва с бургаската певица днес?

Оказва се, че Магда в крайна сметка е решила, че мястото ѝ е под светлините на прожекторите. През последните година тя успя да привлече аудитория към Instagram акаунта си и към днешна дата се изявява като инфлуенсър.

Магда поп фолк днес

Наскоро дори издаде две песни, но явно е решила да тръгне в по-актуална посока – тази на социалните медии. Както може да забележите, визията ѝ е коренно различна и смеем да твърдим, че изглежда далеч по-добре от бурните си поп-фолк години.

Магда днес

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!