Напрежение в Нова! Награда скара Ани Салич и Ники Дойнов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Напрежение тлее между обичания тандем Ники Дойнов и Ани Салич, издават от нюзрума на Нова телевизия. Двамата новинари се счепкали преди месец заради награда. Дойнов грабнал под носа на Салич званието „Най-добър водещ на годината“, раздавано ежегодно от ръководството на медията.

Бизнесмен със солидни финансови възможности сложи край на връзката си с Ани СаличТелевизионната водеща Ани Салич отново се е сближила с бившия си мъж Бранко Салич, след като е била …Nov 13 2021vijti.com

Екранната му партньорка се обидила, че отново била пренебрегната от шефовете си и не получила дори утешителна статуетка, макар тя да се изявява и като репортер с авторски материали, а не просто да чете новинарските емисии от аутокюто всяка вечер. Освен това Ани застава и зад социалните каузи на телевизията, за които работи усърдно и ги популяризира в общественото пространство упорито.

Въпреки това обаче Салич все пак вземала по-висока заплата от своя колега, което се отразявало добре на самочувствието ѝ. Още когато преди години взе решението да скъса с дългогодишните си работодатели в Би Ти Ви и да направи трансфер в конкуренцията, тя призна, че е получила баснословни оферти и от двете борещи се за присъствието ѝ в ефирите си медии.

Журналистката с македонски нрав запази доброто си приятелство с бившия си партньор Юксел Кадриев, а с Ники в началото на съвместната им работа бяха толкова близки, че дори ходеха по почивки и екскурзии из страната заедно. Откакто обаче той се обвърза сериозно със съпругата си Петя, от която има син Марко, с Ани не са неразделни извън студиото.

На Салич ѝ се носи слава на конфликтна натура и докато беше в Би Ти Ви, бе на нож и с други колеги, сред които е адашката ѝ Ани Цолова. Двете водеха дългогодишна война коя е по-добра професионалистка от другата и непрекъснато се надцакваха, като споровете им се бяха принизили дори на елементарно битово ниво. В публичното пространство преди години бе изтекла информация за случай, в който двете се сдърпали за паркомясто пред сградата на телевизията, пише „Ретро“.

Ани Салич засечена при БожковПри Васил Божков се озовала топновинарката на Нова телевизия Ани Салич. Тв водещата си подари кратка…Jun 8 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!