Екзотичната синоптичка на Нова ТВ показа бременно коремче – ето и симпатичният татко (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Върви им на красивите дългокраки синоптички в Нова телевизия ! В кулоарите на медията вече се шегуват, че всички на тази позиция е автоматично забременяват – и сме склонни да им повярваме, след като любимките на зрителите Гери Малкоданска и Никол Станкулова забременяха почти по едно и също време, а първата вече роди момиченце.

Същата съдба сполетя и новото екзотично бижу на телевизията, красавицата Стефани Обадяру , която също е бременна едва след няколко месеца на екран. Слухове отдавна се носеха в пространството, а сега се оказаха и напълно достоверни.

Екзотичната красавица, която се появи по заместване, след като Никол Станкулова и Гери Малкоданска излязоха за втори път по майчинство, също се оказа в тяхното положение.

Стефани Обадяру бременна

Вицовете в социалните мрежи, че забременяването на синоптичките в медията явно е заразно, продължават с пълна пара, а междувременно коремчето на Стефани вече си личи под роклята.Според тиражирани информации тя има връзка с футболиста Николай Колев, който е вратар на местния тим в село Железница, състезаващ се в четвърта дивизия.

Стефани Обадяру приятел

Мъжът до Стефани е родом от Ловеч и играе футбол от малък. Тренирал е в местния „Ловеч“, а по-късно, когато идва в София, рита за по-нискоразредни тимове. Двамата се запознават именно в столицата и очевидно любовта им е доста сериозна, след като съвсем скоро ще станат трима.

Ето я новата синоптичка! Щерката на Соня Немска удари в земята Станкулова и Малкоданска / СНИМКИДъщерята на Соня Немска я надмина по хубост. Порасналата Рая е най-големият успех на певицата, а кра…Nov 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!