Аутопсията показа причината за смъртта на Миглена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рак на белия дроб в крайна фаза е най-вероятната причина за смъртта на Миглена, която почина докато чака в Спешното отделение във Враца.

Мъжът на починалата Миглена: Няма да оставим детето. Няма значение, че не съм биологичен бащаБлизките на починалата заявиха, че ще се погрижат за 6-годишното момченце на жената, което вече е пъ…Feb 2 2022vijti.com

По информация на „Конкурент“, жената е имала рак на белия дроб от около 2 години. Пиела е силни болкоуспокоителни, твърди източник, пожелал анонимност.

Властите разследват и защо отказът от аутопсия е подписан от сестра ѝ Таня Иванова, а не от някой от родителите ѝ Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи. И още нещо – 6-годишният син не е единственото дете на Миглена. Той е третата ѝ рожба, като има двама братя, навършили пълнолетие.

По времето, когато Миглена е докарана в Спешна помощ, дежурната лекарка е приемала жената на човека, заснел клипа. Съпругата е имала нужда от кардиологична помощ, пише „Марица“.

Кръгло сираче остава момченцето, пред чиито очи почина майка му МигленаКадър ФБ, Булнюз Сираче остава детето, пред чиито очи почина майка му, чакайки за помощ в Спешното …Feb 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!