Асен Блатечки показа новата жена до себе си най- накрая (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ново гадже показа Асен Блатечки, а Криско разби слуховете, че се е разделил с жена си. Това се случи на премиерата на сръбския филм „Южен вятър 2: Ускорение“, която се проведе миналата вечер в столично кино, видя HotArena.

Актьорът Асен Блатечки показа ново русо гадже на галапремиерата на хитовия сръбски филм „Южен вятър 2: Ускорение“, която се проведе миналата вечер в столично кино. Секссимволът на българското кино не издаде коя е дамата на сърцето му, но пък даде зелена светлина на слуховете, че се е разделил с майката на детето си Диляна Попова.

Специално за събитието у нас пристигнаха главните актьори от хитовата кримка – Милош Бикович и Миодраг Радонич, писа „Телеграф“.
В същото време Криско опроверга една от най сочните клюки напоследък, че се  е разделил с жена си.  Певецът се появи хванат за ръката на половинката си Цвети.  Криско е автор на саундтрака и продуцент на лентата. По време на цялата церемония и прожекцията на филма, Криско и жена му бяха плътно един до друг и демонстрираха близост правейки на пух и прах всички слухове за раздяла помежду им.  Певецът се появи като изискан джентълмен и запозна Цвети  с изпълнителя на главната роля в продукцията – Милош Бикович.“Това е жена ми Цвети, на която сте любим актьор“,  каза Криско.  След това тримата щракнаха за спомен, писа „България Днес“.

Асен Блатечки се залюби с два пъти по-млада от Диляна-Снимка Двойно по-млада хубавица от Диляна Попова се метна на врата на възлюбения й Асен Блатечки. Фенкат…Sep 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!