Трагедия: Известна актриса и синът й издъхнаха от Covid в един ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трагедия разтърси Благоевград – прочутата куклена актриса Спасунка Вълкова, една от доайените на общински куклен театър в Благоевград, и синът й Стоян, издъхнаха в един и същи ден, покосени от Ковид, предаде struma.com.

Болестта ги застигнала в Пирея, където живеят. Въпреки продължилата с дни борба на местните лекари майката и синът й се оказали по-слаби от коварния вирус. Новината бързо се разпространи сред приятелите на Стоян – Цоне. Известен шегобиец, артистичен и безкрайно симпатичен, така го описват тези, които го познават.

Д-р Калъчев: В момента всеки отрицателен тест за COVID e съмнителен„В момента ситуацията е епидемична. Всеки отрицателен тест е съмнителен сам по себе си“. Това каза п…Jan 30 2022vijti.com

Спасунка Вълккова е сред основателите на кукления театър в областния център и една от първите, положили основите на кукленото театрално изкуство в Благоевград, всички в средите на артистите я познават. Заминали със сина си на гурбет в Пирея, но за съжаление срещата им с коронавируса се оказала фатална.

Близки на семейството инициираха кампания за набиране на средства за двете погребения. Приятели на Цоне дадоха банкова сметка, по която всеки, който ги познава може да помогне, за да се платят разходите за погребенията.

Ето банковата сметка:

GR1501101910000019161035969
KOLCHEVA NATALYA STEFANOVA National bank of Greece

Инсулт, белодробна емболия, косопад – само част от последиците след COVID-19Зачестяват случаите на пост-COVID синдрома казват лекари. Повече от 200 симптома са наблюдавани при …Jan 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!