Проф. Кантарджиев: Прекрасна научна новина! Няма да имаме нужда от четвърта доза

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма да имаме нужда от четвърта доза ваксина. Това заяви проф. Тодор Кантарджиев в ефира на bTV Radio, съветник на Столичната община по здравните въпроси и бивш директор на Националния център по заразни и паразитни болести.

„Оказва се, че клетъчният имунитет, който правят ваксините, след месеци отива в лимфните възли, не са в кръвта, не са в циркулацията. Всички ваксини действат на всички досегашни варианти на вируса.

Проф. Кантарджиев хвърли „бомба“ за скорошно падане на зеления сертификатСмятам, че зелените сертификати скоро ще отпаднат, коментира пред Нова тв проф. Тодор Кантарджиев. О…Jan 23 2022vijti.com

Това е обяснението, че хора, които са ваксинирани преди година, особено тези, които са с две или три дози, при тях вече и антителата и клетъчният имунитет действат на „Омикрон“. Това е прекрасна научна новина“, обясни проф. Тодор Кантарджиев.

По думите му е възможно лятото у нас да е спокойно, а през есента да има само отделни случаи на коронавирус.

Кантарджиев коментира и разследването, че близо 10 000 българи пият хлорен диоксид, препарат подобен на белината, за да се предпазят от COVID.

„Тези факти са смущаващи. Моля хората, които го правят, да престанат“, каза той

Проф.Кантарджиев посочи кой няма да усети Омикрона и даде рецепта за първа помощ при заразяване: Един от най-известните хора у нас от началото на пандемията безспорно е проф. Тодор Кантарджиев , б…Jan 19 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!