Познато лице се завърна в ефира, но сега в „Стани богат“! Близо е до големите пари, има и жокери / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Познат участник в едно от изданията на „Един за друг“ се завърна в ефира, но този път за да играе в „Стани богат“. Той е на 33 години, адвокат и е с разнородни интереси. От анкетната му карта можем да си извадим извода, че е саркастичен, умее да пише, но е доста слаб в римуването. Така го представиха от btv.

Водещият на „Стани богат“ към приятеля на участничка: Съболезнования / VIDEO Участничка в „Стани богат“ взе участие в шоуто ден, преди да сключи брак. Това стана в снощното и…Jan 19 2022vijti.comИначе на част от публиката той е по-познат като Деян, или Мецан. Съпругата му Божидара този път бе сред публиката. Феновете на предаването бяха възхитени в коментарите си във Фейсбук за участието на младия мъж тази вечер.

Ето и част от тях:

– Най-умният играч до момента

– Браво! На бялото няма как да се каже черно! За първи път се изкефих на игра и въпроси! Не само разностранни познания, но и чудесна логика и смелост да играе … Мечо, с главно М

– Много интелигентен участник! Познат ми е от предаването „Един за друг“, където участваше с жена му.

– Най-накрая играч с потенциал за 100-те хиляди лева. Страхотна обща култура и голямо хладнокръвие. Наслада е да го гледаш.

Как ще протече играта на Деян Ангелов, вижте във видеото!

Георги, който участва в „Стани богат“, е единственият българин с трансплантирано сърце и бъбрекГеорги Пеев е журналист, на 45 години. Той определя себе си като свръх пациент – с трансплантирано с…Jan 20 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!