ОХ, НА БАТКО: Директорка на детска градина в провокативен клип на Коцето (УНИКАЛНО ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ситуацията около директорската позиция в 151-а ДГ „Леда Милева“ в София бездруго е безкрайно заплетена, но ето че в нея изненадващо се включи фолк идолът Константин. Не, Коцето не се е върнал в яслите, но пък е привлякъл за участие в свой видеоклип настоящата управничка на детското заведение Вяра Богатева, при това гола-голеничка, твърдят шокирани родители.

Много снимки от почивката на Преслава, Софка и Коцето на Малдивите (снимки) Първият хладен ден на есента, разкриващ суровия ѝ нрав, съвсем очаквано предизвиква у повечето хора…Oct 8 2021vijti.com

Драмата в градината се вихри вече втора година. Общината първо уволни дългогодишната директорка Мирела Гошкарян, но след дълъг съдебен процес магистратите я върнаха на поста по Коледа. На 4 януари обаче Йорданка Фандъкова отново я изхвърли и даде мястото на изпълняващата длъжността Вяра Богатева.

Именно последната госпожа се вирхи в клипчето на престъпно младия Коце, заснето в далечната 2001-а година. Парчето се казва „Острието“ и текстът му е умерено вулгарен. За разлика от съдържанието на видеото, което си граничи с чисто порно, а Верчето се отдава на лесбо ласки с друго момиче и щедро вее гърди по монокини.

„Всеки е правил щуротии на млади години, ама това минава всякакви граници. Все пак деца възпитава. А и в този клип май е непълнолетна“, жалват се БГ-мами.

Насладете се на парчето на Константин, директорката е палавата брюнетка със синия бански (само долнище!):

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!