Звездните бебета, които очакваме да се родят през 2022-ра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съвсем наскоро, TrafficNews представи кратка ретроспекция на известните семейства, които се сдобиха с наследници през 2021 г. у нас.
Сега обаче дойде време да ви представим бебетата, които очакваме да се появят през тази година, или поне тези, за които знаем със сигурност, че са на път.

Подробният Годишен хороскоп за 2022 г. Овен Вие, Овни, се очаква да растете стремглаво в професионален план и да се развивате. Не е изклю…Jan 3 2022vijti.com

Новата година ще дойде за някои семейства и с ново попълнение. Ето кои известни личности очакват дете през 2022-а.

Попфолк певицата Емилия очаква третото си дете. Тя вече има син Иван от Коко Динев, който е на 13 години, и дъщеря Мира, която в началото на октомври 2021-а навърши 5. В момента тя и партньорът й Жорж Башур очакват дете, което ще е трето и за двамата.

Нейната колежка Джена също обяви радостната новина, че очаква второто си дете преди няколко месеца. Тя вече има един син от Атанас Стоев – младши, който носи същото име като на баща си.

Певицата Сантра очаква първото си дете. Тя сподели красива фотосесия, в която показа наедрялото си коремче. Баща на детето е Кристиян Дончев, който е спортист и е с цели 12 години по-малък от нея.

Половинката на дизайнерът Филип Плейн – Лучия Бартоли, е бременна и ще го дари с наследник през новата 2022 г. Това обяви той, споделяйки интригуващо видео по случай Коледа. С него той разкрива, че е получил най-прекрасния подарък за празници 2021.

Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина очакват близнаци. Роналдо вече е баща на 4 деца, но стремглаво се цели да направи цял футболен отбор от свои наследници.

Моделът на макси дрехи Ашли Греъм също очаква близнаци. Със съпруга си Джустин Ървин вече имат едно момченце. През цялата си бременност Ашли не спира да показва снимки на корема си, както и други – за подготовката да кърми близнаци и други детайли, около прекрасните мигове.

Актьорът Джейсън Стейтъм и красивата моделка Роузи Уайтли очакват второто си дете. Те вече имат син на име Джак Оскар Стейтъм. Двойката е заедно от 2010 година, а през 2016 сключиха брак.

Актрисата Дженифър Лорънс очаква първото си дете от съпруга си Кук Маруни. Тя заяви, че макар да е „благодарна и развълнувана“ да стане майка, не иска детето й да се превръща в тема за разговори и избягва всички въпроси свързани с бременността й и всичко около нея.

Най-младата милиардерка в света Кайли Дженър очаква второто си дете от рапъра Травис Скот.  24-годишната основателка на Kylie Cosmetics вече е майка на 3-годишна дъщеричка на име Сторми, но в момента е на път да посрещне и второто си дете от рапъра.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!