Турбоскандал за ЧНГ: Кирил Петков „цензурира“ Бареков? / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Грандиозен фейсбук скандал предизвика журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков в навечерието на новата 2022-а с твърдение, че не кой да е, а лично премиерът Кирил Петков му налагал цензура при това чрез лични съобщения, пратени му в популярна платформа за интернет обаждания. 

Иван на Андрей: Слави е най-добрият, но е селянин, ние създадохме Бареков Потресаващи тайни от кухнята на родния шоубизнес разкри култовият телевизионен продуцент Иван Хрис…Sep 28 2021vijti.com

На 31 декември Бареков публикува скрийншотове от чатовете, като според него или Петков лично ги е писал, или пиарите му са виновни за опита да бъде запушена устата му. Ексдепутатът е известен като основен критик и на министър-председателя, и на целия проект „Продължаваме промяната“, откакто той се роди миналия септември.

„Приятели, има ли някой от Вас телефона на „най-достъпния до народа“ премиер Кирил Петков??? Получих това на телефона си и искам лично да му пиша. Чувам, че джиткал без охрана по жълтите павета и „не вдигал „на олигарси , ама аз съм „никой“, като повечето му поданици, и би трябвало на нас да вдига. Никой от мен запитаните му няма телефона, а ми е неудобно да звъня сега на Иво и Галя Прокопиеви, които му го имат.

На Борисов всеки му звънеше, ама новият месия е по-потаен изглежда. Нали твърди, че от 2006 е в България, искам само да питам къде е бил 2013 при Костинброд и при първите протести срещу Дянков, ГЕРБ и сметките за ток“, написа Бареков във фейсбук. Но част от последователите му се усъмниха, че такъв чат всъщност няма и самият Бареков го е инсценирал с помощта на малко обработка на снимките.

На същото мнение е и известният политолог доц. Стойчо Стойчев, който не жали „Промяната“, но този път също смята, че Бареков блъфира.

Алекс Сърчаджиева се изгаври с Бареков Алекс Сърчаджиева призна, че като дете е мечтаела да учи специалност Международни отношения. Т…Sep 14 2021vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!