Мартина и Ивайло от Фермата се събраха-Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като месеци наред вълнуваха зрителите и ги караха емоционално да обсъждат съюзи и конфликти, участници от „Фермата” се събраха заедно на Коледа. На най-големия празник в годината bTV срещна участниците в предаването Мартина и Ивайло заедно с техните половинки.

Те разказаха как техните семейства са порсещнали Бъдни вечер.

Ваня от „Фермата“ разкри истинските си отношения с победителката Живка: Както всяка година и тази финалът на най-гледаното риалити у нас, “ Фермата “ бе оспорван и напрегн…Dec 24 2021vijti.com

В дома на Мартина и мъжа ѝ подаръците все още ги носи Дядо Коледа, макар че голямото ѝ дете започва вече да се съмнява в съществуването му. Ивайло пък, който пък беше обвиняван в арогантност и грубост от много зрители, намекна, че има много неща, които си заслужава да разкрие за „Фермата” дори и след края на шоуто.

Той показа, че е сърдит, че така и не се появил в едно от най-гледаните предавания на bTV – „Преди обед”. „Ако Сашо и Деси ме поканят, ще им разкажа”, каза загадъчно Ивайло.

Обрат в живота на Стефан след Фермата Стефан Григоров бе един от участниците в последният сезон на риалити формата „Фермата“. Винаги пози…Dec 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!