Николета Маданска превърна дома си в приказно царство за Коледа! Ето и порасналия Йоан (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Откакто стана майка на малкия Йоан, спортната журналистка Николета Маданска се превърна в перфектната домакиня, истински пример за подражание. Тя се изявява като инфуленсър в Инстаграм и често споделя снимки от семейното си щастие, което изградиха с Венелин Петков.

Разбира се, на тях личицето на наследника им винаги е прилежно скрито.

Специално за най-светлия празник, Коледа , Николета сподели кадри от коледното царство , в което е превърнала дома им. Красиво украсена елха, уютна камина, на която небрежно е приседнал самият Дядо Коледа, и много домашни курабийки , допълнени от светлината на лампичките. Как да не му стане на човек топло и уютно?

Николета Маданска и Венелин Петков живеят царски след bTV-Снимка Бившият шеф на новините по bTV Венелин Петков и половинката му Николета Маданска живеят повече от …Aug 23 2021vijti.com

Николета Маданска Йоан

Най-важният член на семейството, синът Йоан, пък е издокаран в мини версия на тоалета на мама.

Николета Маданска Коледа

„Да ви е светло и топло.Пред очите и в сърцата. Да сте здрави, обичани и щастливи. Весела Коледа!“, написа Маданска под снимката, на която е гушнала детето си. Красиви сте като картичка, радват им се почитателите. А ето и част от „продукцията“ на Николета, която, както знаем, се отдаде на сладкарството, след като си остана по майчинство:

домашни коледни сладки

Коледни курабийки

Снимки: Инстаграм

Николета Маданска показа завидна форма по бански-Снимка Николета Маданска се показа по бански от остров Лефкада. Водещата на спорта по bTV е заедно с люб…Jul 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!