На 50 години заминах в Канада и карам спокойни старини

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пиша този текст по повод статията, която прочетох в сайта „Ретро“ – „Парното удари Латинка Петрова с шокова сметка“. Живея повече от 20 години в Канада, вече съм пенсионер с 1600 долара пенсия в двустаен апатамент, за който плащам 560 долара на месец, като в наема ми влизат безплатно ток, отопление и топла вода, студената тук е безплатна.

Българка замина за Канада без дори да знае език, почна като чистачка, а сега прави хиляди долари (СНИМКА)Преди 6 години пловдивчанката Кристина Търпова поставя ново начало на живота си, като емигрира в Кан…Feb 4 2019vijti.com

На 50 години реших да сменя дестинацията и се преселих тук и не съжалявам, напротив, карам спокойни старини. На човек, когато една страна не му дава възможност да живее достойно, е длъжен да смени пребиваването си с друга, която му дава възможност да живее достойно и спокойно. Свободни хора сме и изборът е наш за това как ще уредим живота си и как живеем!

Трябва да се оставят хора като радевци, рашковци, кирчо и кокорчо, комунистическата приватизаторка импексова без един работен ден и онези с чирпаците в ръце от „демократичната десница“, които само гледат да се докопат до софрата сами в тази държава! Мислещите, интелигентните и можещите хора трябва да се изнесат.

Така че стягайте куфарите! Канада е обявила квота за българи 500 семейства годишно, защото само 2% нашенци са на социални помощи, а тук сме повече от 100 000, и получават по 560 долара на човек плюс 500 долара за дете на месец. Повечето от българите, живеещи в Канада, имат къщи, карат нови коли и се чудят къде да прекарат ваканцията в топлите страни. Бъдете здрави и мислете!

Димитър Д.

Нашенка от Канада: Не знам на какво си играете в България! Няма да се отървете!Живея в Калгари, Алберта, Канада“, пише в мрежата Жени Тодорова. „Нашата провинция имаше най-ниско н…Oct 20 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!