Братя Аргирови нахраниха Лили Иванова – Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Братя Аргирови за пореден път засвидетелстваха топлите си чувства и уважение към примата на естрадната музика Лили Иванова. Благовест и Светослав Аргирови отидоха на крака в дома на изпълнителката на „Детелини“, като й занесоха сладки изкушения, които са направени от техните съпруги, видя Lupa.bg.

Лили Иванова искала да осинови сирачето на Паша ХристоваНа 21 декември се навършва половин век от трагичната смърт на незабравимата Паша Христова. Певицата …Dec 21 2021vijti.com

„Благодаря на Братя Аргирови и техните съпруги за прекрасните коледни изкушения! Много са вкусни!“, написа Лили и сподели снимка на Благовест и Светослав, които държат тавите с топли десерти.

Феновете на естрадната динозарърка се усъмниха, че тя ще хапне какъвто и да е сладкиш, защото е известно, че Лили спазва строга диета, но все пак от възпитание благодари на колегите си.

Лили Иванова разби всички правила! Боса на сцената яде мед / СНИМКАЗа пореден път Лили Иванова показа две неща – че на родната сцена няма друга като нея и че за музика…Dec 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!