Ива Екимова се преобрази с филъри – вижте новото ѝ лице (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровната Ива Екимова е сред най-красивите дами у нас, но и тя стана жертва на суетата. Блондинката, която след 3 месеца ще навърши 46 години, се е подложила на козметични процедури по разкрасяване с дермални филъри . Ива е признавала, че досега си е слагала само ботокс в челото.

Дъщерята на Ива Екимова провокира с прическа по последен писък на модатаМладата звезда Дара Екимова провокира с нова прическа, по последен писък на модата, като заложи на е…Jan 23 2021vijti.com

Този път обаче е запълнила скулите си, оформила е брадичката и е коригирала тъмните сенки под очите си с помощта на естетичен дерматолог.

Ива Екимова филъри

„В навечерието на годината, в която ще навърша 46, не само умората бе оставила своите грозни следи върху лицето ми. Десетките години приятелство и безценни грижи с д-р Денкова съвсем естествено ме отведоха в клиниката й. Безрезервно се доверявам на преценката й. Не само умората изчезна от лицето ми, а резултатът е очевиден! Благодаря ти, ти си вълшебна!“, написа Екимова в социалната мрежа.

Последователите й я похвалиха, че изглежда добре, без да е променила драстично изражението си, писа столичен седмичник. А ето колко освежена изглежда на последните си снимки:

Ива Екимова Коледа

Ива Екимова снимки

Ива Екимова подмладена

Ива Екимова съсипа майката с децата„Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин да предпази децата си. Всеки мислещ…Aug 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!