Ицо Хазарта: Предупредиха ме, че ще загубя най-ценното, ако продължа с ПП

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Депутатът от „Продължаваме Промяната” Христо Петров – Ицо Хазарта направи изказване в пленарната зала на извънредното заседание, на което трябва да бъде гласуван проектокабинетът на Кирил Петков. В него той посочи мотивите си защо ще даде подкрепата си за новия състав на Министерския съвет.

Ицо Хазарта: ДПС има депутат-охранител, който ходи с Пеевски до тоалетната„Ще кажа нещо, което вероятно голяма част от хората няма да могат да асимилират – ДПС имат депутат, …Dec 5 2021vijti.com

„Когато получих покана да се присъединя към този проект от Кирил Петков, бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на Асен Василев и другите участници. Бях впечатлен от неговия разказ, но той не беше достатъчен, за да повярвам в успеха”, обясни той.

За да повярва, Петров разкри, че е направил и нещо друго. „С голяма част от вас се познаваме, с някои сме приятели. Познавам вашите началници, познавам и вашите спонсори. И реших да попитам тях – що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам”, допълни Хазарта.

Той уточни, че не е получил нито една информация по въпроса, а нещо друго. „Получих едно много недвусмислено послание – че ако продължа да подкрепям Кирил Петков и Асен Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам”, обясни Петров.

„И ми се иска хората – автори на идеята да получа това послание, да знаят, че то е най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, в който вярвам и съм убеден, че той ще работи за България”, заключи депутатът.

Имам човек (Ицо Хазарта), не искал да стане нечий човек. А му предлагали / ВИДЕОИмах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам възможнос…Dec 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!