ФЕРМЕР ИЗСИПА ВКИСНАТОТО СИ МЛЯКО В ЕНЕРГОТО ВЪВ ВАРНА (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Граждански протест изненада служителите на енергоразпределителното дружество във Варна в последния работен ден. Фермер изсипа разваленото си мляко във фоайето на  централната сграда на дружеството в „Двете кули“ на бул. Владислав Варненчик“ в морския град. 

Човекът се жалва, че сметката му за ток е скочила двойно само за месец от 1500 лв. на над 3000 лв. Оплаква се, че за закъснение на плащане му е бил спрян тока за миг, а после е чакал два дни, за да му го пуснат, след като е платил. В резултат на това са е развалила продукцията му, починали са и животни.

„Радвам се, че познавам този смел фермер и Българин с главно Б! Аз го подкрепям“, пишат потребители под разпространеното в социалните мрежи видео от протеста.

„Който е българин и който го интересува, какво се случва в държавата ще застане зад мен“, заявява още фермерът във видеото.

Дъщерята на легендарния Пол Уокър води жестока битка с тумор в мозъка-Снимка Медоу Уокър може да е млада, красива и отскоро щастливо омъжена, но това не означава, че животът й …Nov 16 2021vijti.com

Източник: chernomore.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!