Домашна оризова скраб, която прави кожата порцеланова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като опитах куп скъпа козметика, вече бях обезкуражена и отчаяна да намеря подходяща. Очевидно производителите се притесняват повече от красивите етикети, отколкото от качеството на продукта. Надеждата ми върна единствено оризовият скраб , чиято рецепта щедро сподели съседката с мен за перфектна кожа .

Оказва се, че този продукт се използва активно в козметологията от източните страни. Вероятно сте забелязали също, че японките и китайките имат изненадващо равномерен и светъл тон на кожата. Същият ефект може да се постигне и с ексфолиант с оризово брашно . Споделям с вас моята находка!

Оризов скраб за лице

Съставки

1 супена лъжица ориз
зелен чай на вкус
1 супена лъжица извара

Смелете ориза на брашно с помощта на кафемелачка до много фина консистенция на брашно

Добавете извара към оризовото брашно и разбъркайте

Разредете гъстата скраб със зелен чай до оптимална консистенция.

Използвайте оризовата скраб за лице 1-2 пъти седмично и ще усетите резултатите. Кожата ще стане чиста и гладка, тонът ще бъде изравнен , фините бръчки ще бъдат изгладени , а дълбоките ще станат по-малко забележими. Освен това оризът овлажнява кожата поради способността си да задържа течности. Е, не е ли чудо?

Роси Кирилова на 58: Нямам подобрения по лицето и тялото сиРоси Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е изб…Jul 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!