НОВИ РАЗКРИТИЯ: Предприемач говори за срещата си с Гешев и кражбата на бизнеса му (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аз съм пуснал няколко сигнала, но в последния вариант те са пуснати в насоки до две или три министерства. Ако има правилно разследване, значи има шанс за промяна, но ако няма разследване, ще има подмяна. Аз съм дошъл да говоря по проблемите на моята фирма. Това коментира предприемачът Георги Георгиев в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

Тошко Йорданов: БНТ, bTV и Нова бяха превърнати в болонки на управляващите от ГЕРБТой заяви още, че вестниците са изкупени и смачкани, а малкото независими журналисти – уволнени. Йор…Dec 9 2021vijti.com

„Аз съм близък с бащата на Иван Гешев Стоимен Гешев – той е изключително точен човек. Той се обърна срещу цялата система и ме защити. Няколко месеца след разследването отново защити моята чест и достойнство. Сега ще бъда свидетел срещу Иван Гешев, защото той е на другият полюс. Гешев, който беше запознат с моя случай, в самото начало на допитването какво да направя, той ми разясни, че ако в прокуратурата не се направи още в началото разследване, след това всичко се прикрива успешно“, допълни той.

„След като обясних на Гешев за моя случай и за всички детайли през 2013г. той възприе един ход като ме свърза с един адвокат – Владимир Атанасов. Той трябваше да направи разследване и да разкрие това, което се случва, но в един момент той ми предложи да направя данъкочленна постъпка и аз отказах веднага“, каза още той.

Георги Георгиев от ГД „Боец“ коментира, че за първи път има документи и свидетелстване конкретно срещу Иван Гешев.

„БОЕЦ обяви и министър Иван Демерджиев заяви, че има 20 сигнала до него във връзка с Иван Гешев и дори престъпления, извършени от Иван Гешев и БОЕЦ разполага с тези сигнали. Сега институциите трябва да разследват дали Гешев е прикрил информацията, свързана с КТБ. В сигнала на Георги Георгиев има информация, че Иван Гешев е укрил информация за извършени престъпления не само за това, че неговата фирма е ограбена, а държавата е ощетена с огромни средства по схеми за източване на ДДС“, каза още Георгиев от БОЕЦ.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!