Депутатка на Кирил Петков изчерви колегите си в пленарната зала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Депутатка от парламентарната група на Продължаваме промяната изчерви колегите си в пленарната зала с кокетни усмивка и подаващо се бельо изпод иначе прилежно закопчаната риза и костюм. Деница Симеонова, която бе водач на листата на Кирил Петков и Асен Василев във Враца, се включи с питане към културния министър проф. Велислав Минеков по казуса с в. „Труд“ и поиска обяснение за задълженията за режийни разходи на редакцията, както и как държавата ще си ги събере след изнасянето на журналистите от сградата на МК.

Кирил Петков в първо интервю пред световна медия каза дали трябва да бъде арестуван БойкоКирил Петков даде първото си голямо интервю за чуждестранна медия, в което даде отговор на въпроса д…Dec 7 2021vijti.com

Но докато се обръщаше към него тоалетът й погоди номер и издаде цвета на сутиена й между копчетата, което възмути и депутати, и зрители на първото редовно пленарно заседание.

Деница Симеонова е част от първоначалния екип от 7 души в новата формация „Продължаваме промяната“ на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков. Тя е социален предприемач и е бивш изпълнителен директор на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).

Неправителствената организация свързва млади предприемачи с лидери в българската и чуждестранната бизнес среда.

Симеонова има магистратура по Електронно управление (на английски език) и е бакалавър по Индустриално инженерство (на английски език) в Технически университет – София.

Драма с дъщерята на Кирил Петков (СНИМКИ)Кирил Петков e обтегнал отношенията си с най-голямата си наследничка Ванеса, а причините за дрязгите…Dec 6 2021vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!