Ани Цолова: Медиите и журналистите, които станаха слуги на властта на ГЕРБ и ДПС, убиха журналистиката.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Убивали „труд“.
Да, убийство има. Даже не едно. Но не на това, дето днес му викат медии. В голямата си част и с някои изключения (които потвърждават правилото), те отдавна не мърдат.
Медиите и журналистите, които станаха слуги на властта на ГЕРБ и ДПС, убиха журналистиката.
Същите бяха съучастници в убийствата на фактите и истината.

СЛУЖИТЕЛ ОТ МК ТВЪРДИ, ЧЕ СНАХАТА НА БЛЪСКОВ БИЛА ДИПЛОМАТ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, ТОЙ НАРЕЧЕ ТОВА ЛЪЖАСъпругата на сина Петьо Блъсков, главният редактор на в. Труд, Евгения Блъскова е била уволнена от м…Dec 9 2021vijti.com

Същите съучастваха в убийствата и заличаването на журналистите, които не пожелаха да се наведат.
Същите правят имитация на журналистика. Правят нещо, което изглежда като журналистика. Съдействат за подмяната и пренаписването на реалността. А някои от тях дори не си дават сметка в какво участват.
Тези убийства, освен извършители, имат и поръчители.
Вчерашният пърформанс на ГЕРБ и днешните им парламентарни изяви приличат на саморазобличение. Иначе няма причина да защитаваш страстно някого, който не си е плащал наема към държавата. Освен, ако години наред този някой не те е защитавал страстно и прикривал от обществото, това което си му поръчвал да прикрива. Има ли смисъл да се обяснява защо това не е журналистика?

Карбовски злорадства: Къде беше Блъсков, когато ми запорираха къщата и колата?Известният журналист Мартин Карбовски не изпитва особена солидарност към колегата си от в. „Труд“ Пе…Dec 8 2021vijti.com

   Автор: Ани Цолова, фейсбук
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!