Извънредно! Намериха мъртъв полицай на 24 години в колата му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

24-годишен полицай е намерен мъртъв в покрайнините на Шумен. Той е бил от РУ на МВР в областния град.

Намерен е мъртъв с огнестрелна рана, разкрива „Монитор“. Той е 24-годишният Хайредин Ахмед от шуменско селото село Буйновица и според неофициалната информация на „Монитор“ сам е посегнал на живота си. Прострелял се е с пистолет „Макаров“.

Млад полицай е намерен мъртъв с куршум в тялотоТрагедия с млад полицай край Варна. Полицай е отрит прострелян край Варна. Тялото на 24-годишния слу…Nov 22 2021vijti.com

Тялото на мъжа било открито в понеделник следобед на отбивка по главния път Варна – Русе на стотина преди бензиностанцията на „Петрол“ и ресторант „Пети Километър“. В същия ден родителите на полицая дошли от село в Шумен да плащат вноски по кредит и се прибирали обратно, когато на отбивката момчето, което ги вози, забелязали „Аудито“ на сина им. Бил на 10 – 15 метра след отбивката. Родителите на полицая се втурнали към колата и открили вътре сина си. Хайредин е несемеен, имал двама по малки братя и сестра, разказаха от селото му, където готвят за сряда погребение.

Ето какво съобщиха от прокуратурата:

Районна прокуратура – Шумен ръководи досъдебно производство по чл. 127, ал. 1 от НК – за склоняване към самоубийство, във връзка със случай, при който полицейски служител е открит прострелян на 6 декември 2021 година, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

24-годишният мъж е намерен в личния си автомобил в гориста местност край града, след като вчера не се явил на работа. При огледа на мястото не са установени данни за извършено криминално престъпление спрямо него.

Изясняват се фактите и обстоятелствата около фаталния инцидент. Действията по разследването се ръководят от Районна прокуратура – Шумен.  Работата е възложена на следовател от Окръжния следствен отдел.

БТВ: Полицай загина при катастрофа с патрулкаНова жертва на пътя в България. Полицай загина при катастрофа с патрулка преди ГКПП „Капитан Андреев…Sep 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!