Жената на Кирил Петков си купува чанти за по 5 бона (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков гони по стандарт Мелания Тръмп, научи „Ретро“. Представящата се за скромна готвачка Линда всъщност е пристрастена към скъпите модни покупки и пръска хиляди левове, за да угажда на хобито си.

Канадката сама призна за шопинг манията си в социалните мрежи, където се похвали с двете си най-нови дамски чанти на обща стойност от 10 хиляди лева, докато народът се чуди как да свърже двата края заради рекордната скъпотия и непосилни сметки в последните седмици.
„Моята слабост“, нарича Линда дизайнерските покупки от две от най-реномираните френски марки – „Живанши“ и „Баленсиага“. Чантата от „Живанши“ е един от най-прочутите им модели – „Антигона“, който се харчи като топъл хляб сред милионерското съсловие и холивудските знаменитости.

Жената на Кирил Петков и протежето му в ДКК Ваня Караганева първи приятелки – дивеят на гей паради и пиянски запои (СНИМКИ)Все по-очевидна става връзката между бъдещия премиер на България Кирил Петков и освободената от Държ…Dec 6 2021vijti.com

Със същата са се появявали звезди от ранга на Кейт Мос, София Вергара, Никол Ричи, Бионсе и много други. Цената на модела от луксозна черна кожа е 4606 лева. Втората нова придобивка на жената на Кирил Петков е дръзка чанта с шарени графити от „Баленсиага“, която струва 4900 лева, но наличностите от нея са изчерпани почти в целия свят.

Миналата сряда Линда отпразнува своя рожден ден и вероятно подаръкът за празника ѝ отново е бил поредно попълнение в марковата ѝ колекция с чанти. Партито се състояло късно вечерта сред тесен кръг приятели в реномиран столичен ресторант.

Припомняме, че канадката, от която Петков има 3 дъщери, е собственичка на малка сладкарница в центъра на София, където приготвя безглутенови, здравословни и веган сладкиши на канадски цени. Торта „Гараш“ струва 74 лева, шоколадов пай – 90 лева, а чийзкейк с боровинки и лимон – 120 лева. Всеки десерт съдържа по 10-12 порции, което означава, че парче от веганските торти на Линда, която бе участник в „Мастършеф“, струва между 7 и 12 лв. Именно поради завишените цени пред заведението ѝ обикновено няма опашки от желаещи да похапнат от диетичните ѝ сладкиши. Тя обаче си е наела и млад асистент, който да ѝ помага със зареждането и по-трудоемките дейности. „С мъж милионер и никой да не ѝ купува тортите, ще има пари за маркови чанти“, коментират фейсбук потребители.

Драма с дъщерята на Кирил Петков (СНИМКИ)Кирил Петков e обтегнал отношенията си с най-голямата си наследничка Ванеса, а причините за дрязгите…Dec 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!