Таро прогноза за седмицата от 6 до 12 декември-Картата Сила показва нови победи и късмет за Водолей, нови възможности за Девите,

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Картата „Слънце“ прекъсва седмицата, показвайки Овен в благоприятен момент за популяризиране на нови идеи и планове. Увереността и оптимизмът ще ви помогнат да намерите щастието и да покорите нови висоти.

Руска пророчица с предсказания за 2022: Чака ни по-страшно от война Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават неочаквани събития през 2022 година. За първ…Dec 3 2021vijti.com

Арканът „Отшелникът“ описва ситуация на временна изолация. На тази карта е важно Овенът да си вземе почивка, за да коригира плановете си, да остави остарелите идеи в миналото и да намери нови цели за себе си.

С картата „Йерофант“ Овните могат да станат мъдри наставници, да дават ценни съвети и да се развиват духовно . Ежедневните практики ще ви помогнат да погледнете вътре в себе си и да намерите отговори на вълнуващи въпроси.

Телец

С картата „Върховна жрица“ Телецът ще трябва да намали скоростта. Такава тактика ще ви помогне да чуете вътрешния си глас и да се предпазите от грешки. На тази Аркана сдържаността и способността да се вземат информирани решения ще помогнат за привличането на късмет.

Арканът „Смърт“ призовава Телеца да остави през излизащата 2021 година всичко, което е остаряло и е загубило смисъла си. Картата говори за времето на промени, които ще дойдат да заменят старите планове, което означава, че можете да се сбогувате без съжаление с всичко, което вече не е от значение.

Картата „Слънце“ означава успех и възможност за започване на нов бизнес. В края на 2021 г. Телецът трябва да бъде смел и решен да се възползва от нови възможности и да оживее щастливите събития.

близнаци

Картата „Справедливост“ открива седмицата на декември и Близнаците ще получат резултата от усилията си чрез него. Картата обещава награда за честните и порицание за онези, които мамят, за да спечелят просперитет или да постигнат някаква цел.

Картата „Луна“ говори за страхове, съмнения и догадки, които пречат на развитието и водят до задънена улица. За Близнаците е важно да се справят с негативните емоции и мисли , за да не губят нови възможности и перспективи.

Картата  „Присъда“ обещава на Близнаци края на трудния период. На тази карта активната работа ще ви помогне да привлечете положителна промяна, а честността ще ви помогне да се освободите от влиянието на недоброжелатели и да поставите нарушителите на тяхно място.

Рак

На картата „Върховна жрица“ Раците не трябва да налагат събития. Аркан показва успешни промени, ако се съберете и не бързате да вземате отговорни решения. Мъдростта и предпазливостта ще ви помогнат да заобиколите клопките.

Картата „Колесница“ говори за способността да се преодоляват препятствия по пътя към целта. Според нея Раците ще могат да привлекат положителни промени, ако не се поколебаят. Съдбата дава шанс и те трябва да бъдат използвани максимално.

Според картата „Дявол“ за Раците е важно да останат спокойни и събрани. Арканът говори за проблеми, които могат да бъдат избегнати благодарение на издръжливостта и умението да се вземат логични решения, слушайки гласа на разума, а не на емоциите.

Лъв

Картата „Колелото на късмета“ се отваря тази седмица, което изтъква подаръка на съдбата за Лъв. Събитията ще се развиват бързо и не могат да бъдат повлияни. Промените ще бъдат към по-добро и късметът няма да напусне Лвов в точното време.

На картата „Луна“ Лъвът не трябва да бърза и да се тества за сила. Картата  показва период, когато за Лъва е важно да остане в състояние на покой, без да предприема активни действия, ако няма пълна сигурност.

Картата „Умереност“ насърчава Лъв да не бързат и да се обръщат към най  -добрите черти на характера си . Добротата и честността ще ви помогнат да преодолеете трудностите, да запазите репутацията си и да внесете положителна промяна в живота си.

Дева

Според картата „Смърт“ Девите трябва да са готови за промяна. През 2021 г.

си струва да оставите всичко, което пречи на развитието, е остаряло или е загубило своята актуалност. Аркан говори за преходен етап, необходим за появата на нови събития, които ще заменят всичко, което е остаряло.

Според картата „Кула“, която отразява първата карта от подреждането, Девите ще могат да преодолеят трудностите, да погледнат нов поглед към живота си, да се променят към по-добро и да оставят старите вярвания в миналото.

Картата „Глупак“ показва нови възможности, а Девите могат да поемат рискове, като направят нещо ново и вълнуващо. Оптимистичното отношение и вниманието към детайла ще ви помогнат да придобиете увереност в бъдещето и лесно да се справите с поставените задачи.

Везни

Картата  „Слънце“ предвещава нови победи и успехи. Везните трябва да вярват в себе си и да не се страхуват от бъдещето, за да намерят щастието. Според тази карта 2021 г. завършва на положителна нотка с успех напред.

Според картата „Модерация“ за Везни е важно започнатата работа да се доведе до края, като същевременно се поддържа вътрешна хармония . Спокойствието и липсата на бързане ще ви помогнат да се справите с временните пречки пред щастието.

В края на седмицата Везните не трябва да продължават с картата „Обесен“. Арканът посочва необходимостта да се търсят заобиколни решения, да се вземат нестандартни и смели решения, за да се постигне поставената задача.

Скорпион

Според картата „Отшелник“ Скорпионите трябва да завършат 2021 г. в уединение, за да се справят с наболелите проблеми и да сложат край на настоящата си работа. Според тази карта важен компонент на успеха ще бъде ясен план за действие, който може да бъде съставен в мир и тишина.

„Императорът“ в оформлението е карта на мъдрост и смелост. С нея Скорпионите ще могат да защитят своята гледна точка, да се освободят от токсични привързаности и да  преодолеят проблемите . Постоянството и честността ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности.

Според картата „Звезда“ Скорпионите може да не се притесняват: късметът няма да ги напусне, ако не прибързват нещата и не променят плановете си. Аркан посочва правилно избраната стратегия, която ще доведе до нови успехи в бъдеще.

Стрелец

Картата  „Императрица“ открива седмицата, призовавайки Стрелцов да не се паникьосва и да не бърза напразно. Събитията ще се развиват постепенно, но сега ще стане ясно, че нещата се движат в правилната посока и няма нужда да се променят плановете.

„Колелото на късмета“ в оформлението е карта на дестинация, която трябва да се вземе. Стрелецът може да бъде объркан поради факта, че събитията се развиват бързо, но малко по-късно ще стане ясно, че съдбата е благосклонна, а промените са към по-добро.

С картата „Магьосник“ Стрелецът ще може да достигне нови висоти, ако развие талантите си и използва пълноценно придобитите по-рано знания. Смелостта, активността и способността да мислите извън кутията ще открият нови хоризонти.

Козирог

„Дяволът“ в оформлението е карта, която призовава Козирозите да се борят със злото и несправедливостта. Според тази Аркана честността, способността да останете в хармония със себе си и света ще се изплатят и Козирозите ще излязат победители от трудна ситуация.

Картата  „Модерация“ говори за възможността за мирно разрешаване на конфликти и недоразумения, укрепване на отношенията с близки и в бизнес средата. Картата говори за късмет и късмет, ако Козирозите са приятелски настроени и доброжелателни.

На картата „Император“ Козирозите ще могат да разбират сложни въпроси и да постигнат успех. Аркан показва необходимостта да се действа честно и да не се бяга от работа, за да се стигне до лична победа възможно най-скоро.

Водолей

„Магьосникът“ в оформлението в началото на седмицата е оптимистична карта. Водолеите ще могат да завършат 2021 г. оптимистично, да разрешат проблеми и трудности, ако действат активно и не се страхуват от иновации.

Картата  „Сила“ показва нови победи и късмет. На тази карта Водолеите очакват увлекателно пътуване или бизнес пътуване, нови познанства и възможности. Такъв шанс, даден от съдбата, не бива да се пропуска.

Според картата „Кулата“ Водолеят ще трябва да се сбогува със стереотипите и плановете, които вече са остарели. В края на седмицата ще може да се преразгледат поставените задачи, да се изоставят някои дела в полза на нови и спешни.

Риби

Картата  „Присъда“ показва способността да се справят с всякакви трудности. На тази карта Рибите ще могат да преодоляват препятствията по пътя към целта, ако спрат да се колебаят и да се съмняват в силните си страни.

„Императрица“ в оформлението – карта на нови възможности. На него Рибите ще могат да постигат нови успехи, да развиват смели идеи и да ги оживяват. Картата обещава растеж и развитие, ако вярвате в себе си .

Според картата „Колелото на късмета“ Рибите очакват събития, които могат да бъдат контролирани само ако приемат съдбата си и се адаптират към променящите се обстоятелства. Промените ще бъдат към по-добро, което означава, че няма смисъл да се съмнявате и да се страхувате.

Павел Глоба: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022-аРуският астролог Павел Глоба е готов с прогнозата си за предстоящата 2022 г., която ще премине под п…Dec 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!