Потомствена пророчица разказа какво ни очаква през 2022 г. и какви чудеса могат да се очакват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прогнозите за 2022 г. за света вече могат да се чуят на всеки ъгъл. Това не е изненадващо, защото хората наистина искат следващата година да сложи край на всички неприятни събития , които се случват от 2019 г. насам. Какво казват по този въпрос най-известните прогнозисти на настоящето и миналото?

ПРОГНОЗИ ЗА 2022 Г. ЗА СВЕТА

Павел Глоба: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022-аРуският астролог Павел Глоба е готов с прогнозата си за предстоящата 2022 г., която ще премине под п…Dec 4 2021vijti.com

Струва си да започнете с думите на най -известната гадателка на всички времена. Ванга увери, че през 2022 г. светът няма да има големи проблеми. За съжаление, това не означава, че всичко ще бъде перфектно, но няма защо да се притеснявате . Не се предвиждат катастрофи или бедствия. Ще има малки несъответствия, свързани с Африка и Изтока, но хората бързо ще свикнат с тях и ще оцелеят.

Ванга също е предвещавала „приказно богатство“ за много хора от средната класа, но дешифраторите на нейните прогнози твърдят, че не ставало дума за пари. Може би пророчицата е имала предвид голям тласък по отношение на духовното развитие . Има и няколко експерти, които твърдят, че говорим за намаляване на приходите в брой поради въвеждането на още по-голям брой безкасови методи на плащане .

Нострадамус, за разлика от Ванга, бил с по-радикални прогнози. Неговите последователи говорят за големи политически промени, които ще засегнат света през следващата година. Така например те твърдят, че отношенията между Русия и Украйна ще станат значително по-топли и Европейският съюз ще се радва на това. Но в Корея могат да възникнат няколко сериозни сътресения, които ще доведат до обединението на страните.

Пророчествата на Нострадамус се отнасят и за Съединените щати. Има спекулации, че Америка ще загуби голяма част от влиянието си . Всички опити на американците да възстановят предишното ниво на контрол ще завършат с крах и още по-голям упадък.

Винаги е интересно да се четат прогнози. Понякога си струва да препрочетем и предсказаното за изминалата година. По този начин може да се оцени обективността на предсказателите .

Не забравяйте, че въпреки че сте част от този огромен свят, животът ви до голяма степен не зависи от глобалните събития. Много по-важно е личното ви възприятие за всичко, което се случва наоколо. Уверените хора, които знаят как да анализират и правилно обработват информацията, остават спокойни в почти всяка ситуация.

Именно това спокойствие им дава надежда за благополучие . Миролюбивият човек, който не бърза в паника, е способен да взема мъдри решения. Можете да мислите за бъдещето, но да скърбите за това, което вече се е случило, е безполезно. Но планирането на следващите месеци може да бъде много продуктивно.

Какво мислите за предстоящата 2022 г.? Очаквате ли с нетърпение нещо специално или предпочитате да се движите по течението и да гледате как се променя нашият свят? С удоволствие четем мненията на нашите абонати.

Руска пророчица с предсказания за 2022: Чака ни по-страшно от война Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават неочаквани събития през 2022 година. За първ…Dec 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!