34-годишният Никола Минчев е новият председател на Народното събрание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Никола Минчев е новият председател на Народното събрание.  Той е на 34 години, завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски“ , като досега е работил като корпоративен адвокат в столична кантора. В парламента влиза от Перник. За него гласуваха 158 депутати.

Владее английски и немски. Сферите му на работа като адвокат са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право. Семеен е, с две деца.

Беновска връчи „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев, а на Борисов – ябълка / ВИДЕОБеновска връчи на Кирил Петков и Асен Василев „огромни топки“ с думите: „Доказахте, май, че имате „о…Nov 15 2021vijti.com

Другият кандидат бе Цончо Ганев от „Възраждане”, за който гласуваха 13 депутати от групата на Костадин Костадинов.

Избирателят ни даде ясен знак, че очаква екипна работа, а не авторитарни решения. Нека посрещаме различията с уважение. Нека решенията се раждат от качествена дискусия. Нека да върнем разбирателството и да възстановим държавата.

Ще работя затова, парламентът да бъде място за свободни и градивни дискусии, заяви новият председател

Очаквайте подробности!

Ето го Кирил Петков като младоженец, красивата му булка и трите им дъщери-СнимкиСъпругата на вероятният бъдещ премиер на България, Кирил Петков, е известна с оригиналните си и вкус…Nov 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!