Майката на Мария изглежда набор на дъщеря си на сватбата! Вижте ги – като сестри! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както вече писахме първи в „За Жената“ вчера поп фолк певицата Мария каза заветното „ДА“ пред олтара за трети път. Тя се омъжи за голямата си любов (по нейните думи) Мирослав и прие фамилията му, Соколова. Оскъдните снимки от церемонията и тържеството показват, че всичко е било доста по-скромно и издържано от предните две сватби на певицата.

Мария се омъжи за трети път – честито! Ето снимки на булката и роклята (Снимки + Видео): Три за щастие! Явно това е мотото на поп фолк-дивата Мария , поне що се отнася за брака. Снощи мин…Dec 3 2021vijti.com

Тя публикува в Инстаграм и няколко снимки с гостите на тържеството, сред които, разбира се, е и майка ѝ – Йорданка . Впечатление прави, че тя изглежда като сестра на Мария , ако не и още по-млада. На сватбата на миньончето с бизнесмена Мирослав родителката спокойно може да мине за наборка на дъщеря си, дивят се хората.

майката на Мария

Не е тайна, че Йорданка си пада по корекциите и точно благодарение на тях постига младоликия си вид. Майката на Мария отдавна е прехвърлила 60-те, но никой не й ги дава. Без съмнение тази нейна суета е наследена от дъщеря й, която също не се страхува да се подлага на всевъзможни процедури в името на красотата.

Говори се, че палавата Йорданка е завъртяла главата на 30-годишен петричанин, който бил лудо влюбен в нея, пише „Уикенд“. Заради своята любима той се изпокарал с всичките си роднини, изгонили го от дома му и дори се нанесъл при нея.

Мария се омъжи за трети път! Вижте скъпия пръстенПоп-фолк певицата Мария разбуни духовете в социалните мрежи с брачна халка. Певицата пусна снимка на…Nov 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!