Асен Василев провален оперен певец / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди да направи рязък завой към политиката, Асен Василев не успял да прокопса в кариерата си на оперен певец. Докато все още живеел в Щатите, той посещавал уроци по пеене при тенор от Миланската скала. Така и обаче звездата му не могла да изгрее, макар от малък да имал певчески заложби.

Още като ученик хасковлията се изявявал в училищния хор „Лира“ към езиковата гимназия в родния му град. Любопитна подробност е, че в редиците на ученическата формация бил и бившият министър на икономиката Делян Добрев, който също е родом от Хасково, както и сестрата на Василев.

Асен Василев се скара с Карадайъ в „Панорама”: Това е лъжа! Лъжа!„Това е лъжа! Лъжа!”, с тази емоционална реакция  Асен Василев от „Продължаваме промяната”  посрещна…Oct 2 2021vijti.com

„За да станеш оперен певец, трябва да имаш особени характеристики на гласа, които Асен вероятно няма“, коментира музикалната му педагожка от училище и диригентка Стефка Младенова.
Явно уроците при звезда от най-известната опера в света, а именно „Ла Скала“ в Милано, Италия, не са дали резултат при политика, който инвестирал солидна сума пари, за да се учи от най-добрите в бранша.

И досега Асен продължава да пее, включително и по време на предизборната кампания на ПП на няколко пъти в социалните мрежи се завъртяха клипове, в които Василев изпълнява с патос „Хубава си, моя горо“.

Изявявал се и на сбирките на хор „Лира“, които бившите участници в него организирали по случай годишнините от основаването му, като се събирали от всички краища на страната и чужбина, за да си припомнят ученическите спомени.

Ицо Хазарта ще е кандидат-депутат от формацията на Кирил Петков и Асен ВасилевИцо Хазарта обяви в официалната си страница във фейсбук, че ще се кандидатира за депутат от ПП „Прод…Oct 12 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!