Сашка Васева преживя 12-часова операция за отстраняване на тумор в мозъка:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера певицата Сашка Васева е претърпяла 12-часова операция по отстраняване на тумора в мозъка ѝ, който се оказа основната причина за влошеното зрение на Дупнишката Мадона. Ето какво разказа пред „Телеграф“ съпругът й Христо Бакърджиев:

„На 29 ноември Сашка преживя основната 12-часова операция и с Божията помощ прескочи трапа.

Съпругът на Сашка Васева: Синът ми не знае какво говори, но аз му прощавам!„Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред Крум Савов. Той не знае какво го…Nov 25 2021vijti.com

Сега започва възстановяването, кое според директора на най-известната баварска болница ще трябва да отнеме 3-4 месеца до 1-2 години в зависимост от организма и защитните сили, както от терапията“, разказва Христо Бакърджиев.

Преди седмица той се похвали, че по време на престоя си в немската болница изпълнителката е качила 11 кг и е преживяла най-трудния период, заради който се забави хирургичната интервенция.

Припомняме, че цели 10 години Васева се бори с грешна диагноза, заради която загуби зрението си. Доскоро лекарите смятаха, че причината са атрофиралите зрителни нерви. В края на лятото се разбра, че тумор притиска нерви в мозъка, заради които е спряла да вижда.

Кой е доведеният син на Сашка Васева?Преди броени дни мъж на име Станислав Александров – Стас започна да дава интервюта и да говори за Са…Nov 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!