Д-р Мясников посочи категорията на хората, защитени от коронавирус:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников говори в ефира на телевизионния канал „Русия 1“ за генетичната причина за различни заболявания.
Според лекаря кръвната група може да повлияе на развитието на заболявания. По-специално, собствениците на първа кръвна група (0) са по-склонни да изпитат стомашни язви, а втората (A) – с рак на стомаха. Хората с трета и четвърта група (AB и В) от своя страна са по-податливи на рак на панкреаса. Въпреки това, в някои случаи наличието на антигени може да предпази от опасни инфекции.

80 % от заболелите с коронавирус изкарват инфекцията с леки симптоми. Ето кои симптоми показват, че ще премине в тежка форма80 % от заболелите с коронавирус изкарват инфекцията с леки симптоми. Доста лека форма на коронавиру…Nov 7 2021vijti.com


„Втората група е по-склонна да се разболее от COVID-19, а първата група е защитена от него, слава Богу.  Има хора, които никога няма да се разболеят от COVID-19″, обясни той. В същото време той добави, че има редки случаи, когато човек има голям брой рецептори в тялото, които възприемат коронавируса. В резултат на това такива хора са по-малко защитени от инфекция и смърт поради това.

Мясников обясни и как генетиката влияе върху продължителността на живота. Според него, ако човек има преки роднини, които са живели повече от сто години, той може да доживее до тази възраст 17 пъти по-вероятно от тези, които нямат такава наследственост.

Наличието или отсъствието на лоши навици има значение до 80-годишна възраст, а след това всичко зависи от гена. „Той е толкова силен, че както и да се самосъсипваш, генетиката печели. И всички, които са оцелели сто години, са хора, които са имали късмета да спечелят тази генетична лотария“, обобщи Мясников.

Как ЗАПОЧВА коронавирусът: първите симптоми изобщо не са загуба на миризма или дори кашлица!Това не е загуба на миризма или дори кашлица! Някои от признаците на коронавирус се пренебрегват от …Oct 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!