Попфолк изпълнители написаха песен в памет на Денис Теофиков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Песен в памет на Денис Теофиков ще се появи съвсем скоро на музикалния пазар.

Парчето се изпълнява от младите надежди на попфолка Антонио и Лео, които бяха сред най-близките приятели на трагично загиналия 21-годишен младеж, пише България Днес.

Двамата певци вече се са събрали за записа на дуетната творба, която ще носи името „Един от нас“ и ще разказва за емоциите, които връхлитат изпълнителите, когато си спомнят за Денис.

Емилия не присъства на погребението на Денис Теофиков, но ето защоПевицата Емилия почти не излиза от дома си. Чалга дивата се страхува да не се зарази с Ковид-19 малк…Nov 12 2021vijti.com

„Колко много исках тази моя мечта да се сбъдне… да пея с теб на една сцена. Почивай в мир! Обичам те!“, заяви емоционално Лео. От страна на Антонио това е пореден жест към починалия му колега. Певецът първо обяви, че спира участията си за 40 дни в памет на Теофиков, а след това си направи и татуировка върху сърцето.

От няколко дни в интернет може да бъде чута последната песен на Денис, по която е работил, преди да издъхне. Тя е изпята от него, когато е бил на 16 години, но наскоро е решил да ѝ направи нов аранжимент, защото много я харесва. Песента така и не излиза, докато Теофиков е жив, но вече е факт.

Парчето е баладично и докосва със силния си текст:

„Няма да те чакам вечно,

Няма аз да страдам,

И без те ще продължа

И върхът ще покоря.

Няма да те чакам вечно,

Няма аз да страдам,

И без теб ще продължа,

върхът ще покоря“.

Песента е достъпна в Ютуб канала на Теофиков, който беше създаден от семейството му след кончината му. Приходите от него ще бъдат дарявани на прохождащи изпълнители.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!