МВР съобщи кои са арестувани за жестокото убийство на Евгения

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От събраната информация на 13 и 14 октомври се направи категоричен извод, че се касае за извършено престъпно деяние. Образувано е досъдебно производство. Същото незабавно е докладвано на Софийска градска прокуратура, която е наблюдаваща досъдебното производство.

От 14 октомври до вчера и до момента са извършени десетки процесуално-следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия. Проверени са всички възможни действия“, посочи Станчев.

„В резултат на дейността на полицията и на Софийска градска прокуратура, вчера се намери тялото на безследно изчезналата жена. От това, което направихме вчера, се установи категорично, че става дума за насилствено причинена смърт.

Всичко събрано е докладвано на Софийска градска прокуратура и материалите са при наблюдаващия прокурор. Тялото е намерено в околностите на град Перник. Двама от задържаните са мъжът ѝ и баща му. Третото лице е майка му“, допълни той.

Извънредно! Откриха в куфар тялото на изчезналата 33-годишна Евгения Владимирова, която бе в неизвестност от октомври тази година.Тя е излязла от дома си вечерта на 13 октомври. Казала на съпруга си, че отива на фитнес. Откриха т…Nov 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!