Елизабет от Игри на волята показа голямата си любов-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма какво да се лъжем – Елизабет се оказа малката голяма изненада в „Игри на волята“. Тя е дефиницията за комплексен играч – има и силовите качества, и дипломатическите, има и съобразителност, бърз ум.

Но каквото и да си говорим, Елизабет е изключително красива и стилна мацка, което ни доказва всекидневно с публикации в Instagram:

Паулина от Игри на волята пусна видео с нова песен, в което е както майка я е родила-Видео Певицата Паулина, която през последните седмици се раздава като приключенка в риалити предаването „…Nov 3 2021vijti.com

„Есента е тук толковаааа красива.

Усмихвайте се, обичайте се“, призовава Елизабет под снимката по-горе. Риалити звездата като цяло се наслаждава на красиви есенни разходки, като редовно публикува снимки… но не показва кой ги е правил тези фотоси.

Самата Елизабет не е споделяла да има човек до себе си, като всъщност не е разкривала много за личния си живот. Тя е показвала доста от своите приятелки, с които редовно пътуват из България, но нищо повече. Голямата страст на Елизабет си остават тренировките и го доказва в стори:

„Сърцето иска, каквото иска“, в груб превод би звучало написаното от Елизабет, като виждаме, че усмихнатото миньонче продължава с тежестите, които видяхме, че доста ѝ се отдават в битките.

Иначе в последните дни стана ясно, че една от звездите на първия сезон на „Игри на волята“, Марешка, е сред най-големите фенове на Елизабет. Нещо повече – Марешка в стори сподели, че благодарение на Джуджи е започнала отново да тренира и иска да си направи зъби като на любимката си и затова ще ходи именно при нейния зъболекар.

Няма да повярвате как е изглеждал преди Стратимир от Игри на волята (снимка) Πpиĸлючeнeцът нa 25 г пpиличaл нa чичĸa, a нa 27 ce пpeвъpнa в бaлĸaнcĸи звяpCтpaтимиp oт Игpи нa в…Oct 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!