Емилия потвърди бременността си? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Една от поп фолк-любимките на всички, Емилия , в последните месеци си е наложила тотална самоизолация от социалните мрежи и участия. Това съвсем естествено стана повод за всякакви слухове по неин адрес, най-упоритият от които е за бременност на звездата.

Всяка от редките ѝ снимки напоследък се гледа под лупа и зоркото око на феновете забеляза подозрително коремче на една от снимките от кръщенето на дъщеря ѝ, Мира.

Благороден жест: Емилия поема разходите по погребението на Денис Теофиков (Снимки): Потресената от ненавременната смърт на 21-годишния тийн-идол Денис Теофиков поп фолк гилдия откликн…Oct 28 2021vijti.com

Малко по-късно въпросният кадър мистериозно изчезна.

Емилия коремче

Едно изказване на блондинката обаче бе прието като потвърждение на новината, че отново е бременна – ето какво сподели тя пред LadyZone в отговор на въпроса как живее по време на пандемия със семейството си:

„Седя си вкъщи. В тази ковид ситуация е нормално да ме намирате вкъщи. Почти никъде не излизаме със семейството ми. Здравословно се чувствам добре, но като на всеки един млад човек не ми харесва тази ситуация – свободата ми да е ограничена. С нетърпение чакам всичко да отмине“, започва разговора бременната певица.

Емилия черта

Емилия разказва още, че появата на Жорж Башур в живота ѝ е донесла свобода да прави каквото иска.

На въпроса защо от няколко месеца не е активна в профилите си и отменя участията си, Емилия отговаря:

„За всяко нещо, разбира се, има причина. Ще я споделя, когато му дойде времето“.

Именно тези думи на Емилия повдигнаха отново въпроса дали певицата наистина чака трета рожба.

Дъщеричката на Емилия като красива фея на 5-тия си рожден ден! Майка ѝ се скри (Снимки): Отсъствието на Емилия от социалните мрежи продължава, а феновете се питат какво ли се случва с люб…Oct 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!