Близък на Денис Теофиков: От 3 бона хонорар му даваха 400 лева / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-близките приятели на трагично загиналия фолк изпълнител Денис Теофиков – Мартин Пенчев, проговори в ексклузивно интервю пред Станислав Цанов. В двучасов разговор той разкрива, че Денис е пял срещу 3000 лева хонорар, от които е получавал едва 400 лева.

Останалите пари са се прибирали от продуцента Николай Пашев. Мартин разкрива, че Теофиков е бил постоянно глобяван за елементарни закъснения, за които дори не е имал вина.

Продуцентът на Денис Теофиков със сълзи на очите съобщи последните му думи 4 дни преди смърттаПродуцентът на Денис Теофиков за пръв път се появи пред камери след смъртта на певеца. Пред Нова тв …Nov 7 2021vijti.com

Голяма част от наказанията били заради неговия озвучител – Цеци Лудата глава, който бил уволнен преди месеци от компанията на Пашев, заради системни кражби.

Мартин Пенчев разкрива, че Денис е ходил на психолог, който му е изписал не чак толкова силни хапчета, но наистина е бил в депресия. Той се съмнява в начина, по който е загинал Теофиков, тъй като това се случва в жилище на момче, което е арестувано заради притежание на наркотици.

Самият Мартин е работил като шофьор на Денис, а парите е получавал не от фирмата, а от самия изпълнител – по 100 лева от участие.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!