Почернен внук на Koвид жертва показа моргата в „Пирогов“ / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъж на име Александър Иванов, изгубил дядо си в столичния спешен институт „Н. И. Пирогов“ твърди във фейсбук със снимкови доказателства, че моргата на болницата е претъпкана и от 2 седмици няма достатъчно места за всички трупове, вследствие на четвъртата ковид вълна.

Шокиращите кадри на черни чували обиколиха социалната мрежа в последните часове, но Иванов бе обвинен в груба манипулация. 

Лекар от Пирогов: Щяхме да сме измрели, ако имунитетът след боледуване не беше ефективен / ВИДЕО„Нали ваксинацията е с цел да се изработят антитела. Е ние, които ги имаме, защо не ни ги признават?…Oct 23 2021vijti.com

„Искам да споделя с всички шока, който преживях вчера. Дядо ми почина в “Пиргов” след 16 дни борба с ковид. След трагичната вест баща ми не беше на себе си и трябваше двамата с брат ми да приберем тленните останки на дядо. Когато влезнахме в моргата ме побиха тръпки.

Хора, това помещение е препълнено!!! Претъпкано!!! Служителят даже ни каза, че от 2 седмици се чудят къде да слагат труповете, защото всички камери в София били задръстени с трупове, а на гробищата почти нямало места“, пише мъжът, родом от Панагюрище в платформата.

Източник: lupa.bg

Уволниха проф. Асен Балтов от „Пирогов”Проф. Асен Балтов е уволнен от „Пирогов”. Това стана ясно от негов пост във Facebook. „Уволнен! След…Sep 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!