Къде сте, родители? Ученици са авторите на срамния акт в центъра на Пловдив / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Група тийнейджъри са участвали в разрушаването на изградената с дарения  чешма на ул. „Капитан Райчо“ в Пловдив, за която Plovdiv24.bg писа преди броени дни. Сигналът за вандалската проява бе получен в Четвърто РУ в неделя.

След предприетите полицейски действия е установена самоличността на шест 15-годишни момчета, съпричастни в увреждането, от които единият бил основен инициатор и извършител.

В обясненията си пред инспектор в Детска педагогическа стая непълнолетните направили самопризнания за стореното. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК. Уведомена Районна прокуратура – Пловдив.

Две деца останаха сираци, родителите им починаха от кopoнавиpyc„Бабата и чичото са поели грижите за двете момчета. Но нищо не може да запълни липсата на майка и ба…Nov 1 2021vijti.com

Родителите на Теофиков споделиха какво е направил малко преди да издъхне-Видео и текст с последната му песен Родителите на Денис Теофиков изкараха на бял свят последната направена от детето им песен. По нея …Oct 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!