Край на приказката! Джулиана Гани се развежда! Ето какви ги е вършил Илиян:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гръмка новина съобщиха преди броени минути медиите у нас – една от най-атрактивните жени у нас и инфлуенсър с безброй последователи, Джулиана Гани , се развежда ! Новината съобщи самата тя пред репортер на „Марица“.

Причината била, че нейният възлюбен Илиян Найденов въртял любов с друга дама . Гани разбрала за мераците му към новата от скандален чат в социалните мрежи.

Спипаха Джулиана Гани в измама в „Черешката на тортата“Мис Силикон 2013 Джулиана Гани бе обвинена в измама. Става въпрос за участието на русокосата изкусит…Jan 29 2020vijti.com

Джулиана Гани семейство

„Предател! Няма да му простя за това и ще му взема детето.

Не съм очаквала от него. Да е мислил какво е правил. Приключвам с този човек. Не заслужава детето, което имаме“, коментира тя огорчена.

Илиян Найденов син

Джулка заяви, че още в петък входира молба за развод в съда. „Съжалявам, че си загубих времето с този предател“, ядосва се Гани, която в момента е във Франция.

Джулиана Гани изведе бебето на първа разходкаДжулиана Гани изведе сина си на първа разходка. Преди минути плеймейтката се похвали с фотос от обик…Jan 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!