Виктор Николаев изгони Расате от студиото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър Нова тв

Във връзка с обвиненията за погрома през уикенда, ще се позова на петата поправка от американското законодателство, която ми дава право да не давам изявления, които биха ме обвинили в извършване на престъпление. Много е интересно, когато последните няколко дни някои медии вият като чакали, че е станало кой знае какво. Какво е станало всъщност – две маси и три рафта от Икеа са съборени.

Виктор Николаев избухна по Нова, иска министерски главиНа транспортния министър не му дреме, дето е потънал с тоя кораб, че на летището хората се бутат. На…Oct 6 2021vijti.com

Това коментира в ефира на Нова тв Боян Расате по повод обвиненията, че той заедно с група мъже е нахлул в столичен офис на ЛГБТИ, където е обърнал всичко с краката нагоре, а една жена е била ударена в лицето.

Аз не съм на разпит в това студио. Ще отговарям само на въпросите, на които преценя. Няма да кажа нещо, с което да се обвиня и да бъде използвано срещу мен, настоя Расате.

Не, не съм участвал в това, допълни той.

Вие сякаш сте ме извикали тука на другарски съд, както едно време се правеше или на инквизиция. Опитайте се да разберете какво се случва в такива офиси. Вие ги рекламирате, развика се Расате на водещите.

Напуснете студиото!,призова го Виктор Николаев.

Много сте елементарни и се излагате пред хората, отговори му Расате.

ВИДЕО>>>ТУК

Появи се видео от чутовния гаф на Виктор НиколаевКакто Plovdiv24.bg вече ви информира, водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев направи изключ…Sep 18 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!